0232 222 513 scdaea@yahoo.com

Februarie 2020:

 

În data de 28 februarie 2020, a avut loc evenimentul de promovare a proiectului  “Înființarea unui centru de consiliere pentru fermele de acvacultură la SCDAEA Iași”. 

La eveniment  au fost prezenţi  specialişti din domeniul acvaculturii, reprezentanţi de la Asociatia Romfish, Direcția Agricolă, Garda de Mediu, Organizația ”Salvați Prutul”,  reprezentanţi ai unor ferme de acvacultură din nord-estul țării, un cadru didactic de la Liceul Agricol Miroslava, cadre didactice de la Facultatea de Biologie și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Departamentul de Fonduri Structurale și Managementul Proiectelor, reprezentanți ai Muzeului de Istorie Naturală Iași, precum și conducerea Universității ”Al. I. Cuza” .

În cadrul evenimentului de promovare s-au prezentat obiectivele, activitățile, bugetul, echipa de experți, echipamentele și dotările achiziționate. De asemenea, s-a prezentat istoricul, activitățile, rezultatele cercetărilor, precum și obiectivele Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Acvacultură și Ecologie Acvatică Iași.